Ervaringen

Hoe worden de behandelingen ervaren? Lees ze hieronder.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Ervaringen van cliënten

Henk
Henk26 oktober 2022
Lees verder
“Ze heeft me toch maar mooi van mijn neuropathie afgeholpen.”
Niesje
Niesje14 september 2022
Lees verder
Ik kom bij Karin voor behandeling van verschillende klachten. De massages hebben een bijzonder gunstig resultaat. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop ik behandeld wordt en raad iedereen aan om naar Karin te gaan. Zij is een goede therapeut die aanvoelt wat je nodig hebt.
Magda van Seijen
Magda van Seijen 7 september 2022
Lees verder
Ik kwam bij Karin voor neuropathie na chemo. Na een aantal behandelingen kwam er al verbetering van de klachten, waarbij de subklachten ook zijn meegenomen. De klachten zijn zo goed als verdwenen, ik kom nog steeds bij Karin voor onderhoudsmassages. Ik kan iedereen haar behandelingen aanbevelen. Ik ben er van overtuigd: voetreflexologie is helend!
Jos Ponsioen
Jos Ponsioen 15 augustus 2022
Lees verder
In het begin was ik onzeker over voetreflexologie en wat het voor mijn polyneuropathie klachten zou kunnen betekenen. In de loop van de behandelingen zijn veel van mijn klachten verminderd. Daarnaast heb ik geen last meer van vocht in de onderbenen en enkels. Eveneens vond ik gehoor bij mijn zorgverzekering, zodat ik een gedeelte van mijn behandelingen vergoed kreeg. Ik ben erg blij met mijn voetreflexologe!
Bini
Bini10 augustus 2022
Lees verder
Ik kom regelmatig bij Karin voor voetreflex en heb er lichamelijk veel baat bij. Sinds de start van de behandelingen is mijn algehele conditie verbeterd, heb ik meer gevoel in mijn voeten gekregen en is de loopfunctie verbeterd. De massages ervaar ik als zeer plezierig en ik loop altijd met een fijn gevoel weer naar buiten!
Floriske
Floriske4 januari 2023
Lees verder
Voetreflex therapie heeft mij erg geholpen bij het herstel van mijn langdurige Corona klachten. Al na één behandeling kon ik een verschil merken. De energie in mijn lichaam begon weer te stromen. Na een behandeling voelde ik me energieker. Na een aantal keren bleef dat steeds langer hangen. Ik zou het iedereen met langdurige Corona klachten aanraden om te proberen. Behalve dat het mij echt heeft geholpen is het ook heerlijk ontspannend.
Henk Smits
Henk Smits14 november 2023
Lees verder
Beginsituatie: enigszins sombere Henk, veel pratend over wat hij wel allemaal niet deed.
Zere voeten en benen, soms rug.

Eindsituatie: nagenoeg pijnloos, meer geaard, meer structuur in leven. Innerlijke rust.

Aanleiding: pijn aan voeten, knieën en rug soms handen. Mogelijk veroorzaakt door neuropathie.

Via via bij mevrouw van der Zalm terecht gekomen. Kwaliteiten die ik ervaarde:
- Goed luisteren
- Doorvragen
- Humor, relativeerde enorm
- Begrenzen waardoor de massage (behandeling van benen en voeten) voldoende ruimte kreeg.
- Serieus in haar vak.
- Trots op haar vak en ruimtes, gezond ambitieus.
Kirsten Bett
Kirsten Bettmaart 2023
Lees verder
Weer veel aan gehad!
Lekker bijgekomen en even helemaal niets en ook merk ik dat ik meer geaard ben en zelfverzekerder van mijn schrijf- en werkactiviteiten.
Dank je wel!
Gemma
Gemmafebruari 2024
Lees verder
Heel blij met de voetreflex therapie behandelingen van Karin. Los van nieuwe inzichten, dat het op een bepaald moment 'weer gaat stromen', is het ook 'gewoon' (broodnodige) ontspanning voor lijf & geest.
Elsa
Elsa6 mei 2024
Lees verder
Als ik vertel dat ik bij een Voetreflextherapeut loop, wordt er vaak gevraagd of het niet kriebelt. Niet! Ik heb nu een aantal sessies gehad, en mijn voeten voelen al stukken beter! Blij mee!
Vorige
Volgende
WhatsApp
Verzenden via WhatsApp