Karin van der Zalm voetreflextherapeut

Karin van der Zalm voetreflextherapeut bij Aqua Capella kijkt verder dan de klacht. Ze gaat op zoek naar de oorzaak zodat  samen de bron aangepakt kan worden in plaats van alleen te werken aan symptoombestrijding.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Karin van der Zalm

Even kort voorstellen

Mijn naam is Karin van der Zalm en ik ben mijn hele leven al gefascineerd door voeten. Na 35 jaar werkzaam te zijn geweest in de zakelijke dienstverlening en een burn-out verder ben ik in 2016 gestart met de beroepsopleiding Voetreflextherapeut. Het eerste jaar had ik al goede resultaten met behandelen van mensen in mijn omgeving en ik ben doorgegaan met de studie voor Voetreflextherapeut.

Vooral de stages die ik heb doorlopen bij een sport-medisch centrum, een podoposturaal therapeut en een kraamzorgcentrum heb ik als heel bijzonder en leerzaam ervaren. Klachten bekijk ik vanuit de Westerse en Chinese visie, de Natuurgeneeskunde en Metafysica. Vanuit deze inzichten maak ik een behandelplan.

Mijn doel is om u van uw klachten af te helpen door u een passende behandeling te geven.

WhatsApp
Verzenden via WhatsApp