Prijzen

De prijzen van Aqua Capella voor verschillende consulten en behandelingen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Prijzen

Therapeutische behandelingen bij klachten

Eerste consult + intake *

Duur: 90 minuten
Prijs: €75

Vervolgconsulten *

Duur: 60 minuten
Prijs: €60

Consulten voor kinderen tot 18 jaar

Eerste consult + intake *

Prijs: €55

Vervolgconsulten *

Prijs: €45

Korte ontspanningsmassage

Duur: 20 minuten
Prijs: €25

Ontspannende voetreflexmassage

Duur: 35 minuten
Prijs: €35

Vitaliserende ontspanningsmassage

Duur: 45 minuten
Prijs: €45

Individuele coaching

Duur: 60 minuten
Prijs: €55

*De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden therapeutische behandelingen geheel of gedeeltelijk, mits u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Neem zo nodig contact op met uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Het te vergoeden bedrag is niet van invloed op uw eigen risico. U krijgt van mij een factuur die u ter vergoeding opstuurt naar uw zorgverzekeraar.

De behandelingen zijn volgens afspraak.
Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden volledig in rekening gebracht.

Ervaringen van cliënten

Henk
Henk26 oktober 2022
Lees verder
“Ze heeft me toch maar mooi van mijn neuropathie afgeholpen.”
Niesje
Niesje14 september 2022
Lees verder
Ik kom bij Karin voor behandeling van verschillende klachten. De massages hebben een bijzonder gunstig resultaat. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop ik behandeld wordt en raad iedereen aan om naar Karin te gaan. Zij is een goede therapeut die aanvoelt wat je nodig hebt.
Magda van Seijen
Magda van Seijen 7 september 2022
Lees verder
Ik kwam bij Karin voor neuropathie na chemo. Na een aantal behandelingen kwam er al verbetering van de klachten, waarbij de subklachten ook zijn meegenomen. De klachten zijn zo goed als verdwenen, ik kom nog steeds bij Karin voor onderhoudsmassages. Ik kan iedereen haar behandelingen aanbevelen. Ik ben er van overtuigd: voetreflexologie is helend!
Jos Ponsioen
Jos Ponsioen 15 augustus 2022
Lees verder
In het begin was ik onzeker over voetreflexologie en wat het voor mijn polyneuropathie klachten zou kunnen betekenen. In de loop van de behandelingen zijn veel van mijn klachten verminderd. Daarnaast heb ik geen last meer van vocht in de onderbenen en enkels. Eveneens vond ik gehoor bij mijn zorgverzekering, zodat ik een gedeelte van mijn behandelingen vergoed kreeg. Ik ben erg blij met mijn voetreflexologe!
Bini
Bini10 augustus 2022
Lees verder
Ik kom regelmatig bij Karin voor voetreflex en heb er lichamelijk veel baat bij. Sinds de start van de behandelingen is mijn algehele conditie verbeterd, heb ik meer gevoel in mijn voeten gekregen en is de loopfunctie verbeterd. De massages ervaar ik als zeer plezierig en ik loop altijd met een fijn gevoel weer naar buiten!
Floriske
Floriske4 januari 2023
Lees verder
Voetreflex therapie heeft mij erg geholpen bij het herstel van mijn langdurige Corona klachten. Al na één behandeling kon ik een verschil merken. De energie in mijn lichaam begon weer te stromen. Na een behandeling voelde ik me energieker. Na een aantal keren bleef dat steeds langer hangen. Ik zou het iedereen met langdurige Corona klachten aanraden om te proberen. Behalve dat het mij echt heeft geholpen is het ook heerlijk ontspannend.
Previous
Next
WhatsApp
Verzenden via WhatsApp