VoetreflexPlus

VoetreflexPlus therapie is gebaseerd op oude traditionele Chinese Voetreflexprincipes, gecombineerd met Westerse Voetreflexzone therapie.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Voetreflexplus

Voor wie?

VoetreflexPlus therapie is toepasbaar bij alle acute of chronische klachten en voor iedereen van jong tot oud. Het brengt je in evenwicht, ongeacht welke klacht er speelt op lichamelijk of emotioneel gebied. Daarnaast is het geschikt voor iedereen die gezond en in balans wil blijven (preventieve zorg) en voor iedereen die toe is aan ontspanning van lichaam en geest.

Staat uw klacht er niet bij en twijfelt u of uw klacht wel behandeld kan worden neem dan vooral contact met mij op! Hoeveel behandelingen u nodig heeft is afhankelijk van de klacht en hoe lang deze klacht al bestaat. Gemiddeld zijn er vijf tot zes behandelingen nodig om een verandering te zien. Soms zijn klachten na twee behandelingen al sterk verminderd.
team, motivation, teamwork

Werkwijze

Stap 1

Intake

Eerst een uitgebreide anamnese en voetanalyse waarbij lichaam en geest in kaart wordt gebracht.

Stap 1

Stap 2

Behandelplan

Vanuit de anamnese en voetanalyse wordt in onderling overleg een gedegen behandelplan opgesteld.

Stap 2

Stap 3

Tussentijdse evaluatie

Na vijf behandelingen evalueren we wat de behandelingen al voor u gedaan hebben en bespreken we hoeveel behandelingen u ongeveer nog nodig heeft.

Stap 3

Stap 4

Afronding

Laatste behandelingen en evaluatie

Stap 4

Stap 5

Onderhoud

De klachten zijn gestabiliseerd of verdwenen. Wij bespreken of u mogelijk nog aanvullende massages nodig heeft. Een behandeling om de vier tot zes weken is dan voldoende.

Stap 5
WhatsApp
Verzenden via WhatsApp