VoetreflexPlus

VoetreflexPlus therapie is gebaseerd op oude traditionele Chinese Voetreflexprincipes, gecombineerd met Westerse Voetreflexzone therapie.

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Voetreflexplus
baby, birth, child
team, motivation, teamwork

Voor wie?

VoetreflexPlus therapie is eigenlijk toepasbaar bij alle klachten. Het brengt iemand in balans, ongeacht welke klacht er speelt op lichamelijk of emotioneel gebied. Daarnaast is het ook geschikt voor mensen die gezond en in balans willen blijven. 

Staat uw klacht er niet bij en twijfelt u of uw klacht wel behandeld kan worden neem dan vooral contact met mij op! Hoeveel behandelingen u nodig heeft is afhankelijk van de klacht en hoe lang deze klacht al bestaat. Gemiddeld zijn er vijf tot zes behandelingen nodig om een verandering te zien. Soms zijn klachten na twee behandelingen al sterk verminderd.

Werkwijze

Stap 1

Intake

Eerst een uitgebreide anamnese en voetanalyse waarbij lichaam en geest in kaart wordt gebracht.

Stap 1

Stap 2

Behandelplan

Vanuit de anamnese en voetanalyse wordt in onderling overleg een gedegen behandelplan opgesteld.

Stap 2

Stap 3

Tussentijdse evaluatie

Na drie behandelingen evalueren we wat de behandelingen al voor u gedaan hebben en bespreken we hoeveel behandelingen u ongeveer nog nodig heeft.

Stap 3

Stap 4

Afronding

Laatste behandelingen en evaluatie

Stap 4

Stap 5

Onderhoud

We bespreken of u eventueel een advies nodig heeft om de klacht stabiel te houden. Hiervoor is een massage om de vier tot zes weken voldoende.

Stap 5
WhatsApp
Verzenden via WhatsApp